Кои сме ние

MSB e директен вносител и дистрибутор на редица международни компании за медицинска техника и консумативи. Компанията предлага цялостни решения за медицинско и лабораторно оборудване в сектора на здравеопазването и науката, включващи проектиране, доставка, инсталация, обучение на персонала и сервизна поддръжка. Индивидуалният подход към клиентите и анализиране на нуждите и тенденциите в отрасъла ни позволява да идентифицираме възможности за подобрение и въвеждане на добри практики и технологии от последно поколение. Предлаганите от MSB решения са резултат от успешна колаборация между професионалния екип на компанията с отлични клинични и технически познания и експертизата на местни и световни консултанти в областта.

Предоставяйки гъвкави и индивидуални финансови решения, ние осигуряваме на нашите клиенти възможност да закупят медицинско оборудване от последно поколение, с което да подобрят значително спектъра и качеството на предлаганите от тях услуги.

Споделяйки информация, познания и опит и обединявайки широк кръг експерти, ние не просто продаваме оборудване, а създаваме центрове на иновация обединени около стремежа за научни достижения и по-добра грижа към пациента.

MSB се ръководи от опитен екип от професионалисти обединени около страстта си към медицината, иновациите и креативните решения в помощ на здравните заведения и научните центрове в България и региона.

Сертификати

ISO-9001